Weet u zeker dat u deze reactie wilt verwijderen? Annuleer

Ambitieuze Kompany: "Vol voor de titel op het EK in Frankrijk"

Ambitieuze Kompany:
02 Juni 2013 17:38u - Zondag was het de eerste officiële fandag van de Rode Duivels in Brussel. Door de goede prestaties van de Rode Duivels kennen ze een ongekende populariteit en volgens aanvoerde Vincent Kompany zal het sportief gezien enkel nog verbeteren. "Deze generatie kan nog 10 jaar mee", vertelt hij aan Sporza.

Kompany is blij met de steun van de supporters. "Dit enthousiasme is een opsteker. Zeker voor de jongens die er al langer bij zijn en die andere tijden hebben meegemaakt. Er komt wel druk bij, maar dat is geen factor voor mij. We zijn pas écht een topploeg als de fans ons blijven steunen, ook als de resultaten zouden tegenvallen. Commotie zal er altijd zijn, zelfs als we de WK-finale niet halen."

Ambitieus is de centrale verdediger wel. "Als we Brazilië niet halen, wil ik niet spreken over een verloren generatie. Het zou wel verloren tijd zijn. Het WK 2014 moet het begin zijn van tien mooie jaren. Op het EK in Frankrijk moeten we meedoen voor de titel. En in 2018 in Rusland willen we nog sterker zijn."Reageer nu!

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

3 reacties

03 Jun 2013 om 11:54
Wat voor zin heeft het om nu al te praten over het komende EK als je je nog altijd eerst moet plaatsen voor het WK dat nu voor de deur staat...Ambitieus ????? Hij doet hier niets anders dan op de vlakte blijven met zijn uitspraken :"Commotie zal er altijd zijn, zelfs als we de WK-finale niet halen." en "Als we Brazili niet halen, wil ik niet spreken over een verloren generatie"
Raken ze niet op eender welk toernooi dan blijf ik natuurlijk fan van de Rode Duivels want het zou te gemakkelijk zijn om alleen te supporteren als het nog een keer goed gaat maar aan de andere kant mag Vincent niet gaan praten van een topploeg zolang we niet eens op een toernooi raken. De supporters maken de toplploegen niet , het zijn de prestaties die dat doen...Ik wil maar zeggen ; landen zoals Schotland , Wales of Ierland hebben hele goeie supporters die hun nationale team door dik en dun steunen maar ik heb daar nog nooit het woord topploeg aan kunnen verbinden alleen TOP SUPPORTERS... Dus gn woorden maar daden...