Ambitieuze Kompany: "Vol voor de titel op het EK in Frankrijk"

Ambitieuze Kompany:
02 Juni 2013 17:38
© PhotoNews

Zondag was het de eerste officiële fandag van de Rode Duivels in Brussel. Door de goede prestaties van de Rode Duivels kennen ze een ongekende populariteit en volgens aanvoerde Vincent Kompany zal het sportief gezien enkel nog verbeteren. "Deze generatie kan nog 10 jaar mee", vertelt hij aan Sporza.

Kompany is blij met de steun van de supporters. "Dit enthousiasme is een opsteker. Zeker voor de jongens die er al langer bij zijn en die andere tijden hebben meegemaakt. Er komt wel druk bij, maar dat is geen factor voor mij. We zijn pas écht een topploeg als de fans ons blijven steunen, ook als de resultaten zouden tegenvallen. Commotie zal er altijd zijn, zelfs als we de WK-finale niet halen."

Ambitieus is de centrale verdediger wel. "Als we Brazilië niet halen, wil ik niet spreken over een verloren generatie. Het zou wel verloren tijd zijn. Het WK 2014 moet het begin zijn van tien mooie jaren. Op het EK in Frankrijk moeten we meedoen voor de titel. En in 2018 in Rusland willen we nog sterker zijn."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's

Meer over