Modric krijgt geen verwacht rugnummer mits transfer naar Real Madrid

Modric krijgt geen verwacht rugnummer mits transfer naar Real Madrid
02 Juli 2012 19:25
© PhotoNews

Indien Luka Modric naar Real Madrid zou vertrekken, dan krijgt hij geen nummer tien of veertien aangewezen. Dat meldt Marca maandag. Modric stuurt aan op een vertrek bij Tottenham Hotspur, maar de Londenaren laten hem niet gaan voor minder dan 35 miljoen euro.

Als Modric toch naar de Spaanse landskampioen verkast, zal de Kroaat niet kunnen spelen met de welgekende tien of veertien op de rug. De strateeg speelt al zijn hele leven met deze nummers. Het nummer veertien, naar Johan Cruijff, droeg hij aan het begin van zijn loopbaan bij Dinamo Zagreb en het nummer tien droeg Modric op het voorbije Europese kampioenschap.

De nummers zijn echter in handen van Xabi Alonso en Mesut Özil, twee onvervangbare schakels in het middenveld van de Koninklijke. Voor de Kroaat zou echter nummer acht klaarliggen, indien Ricardo Kaká alsnog vertrekt. Een andere piste die de media bewandelt, zou de overhandiging van het nummer 23 zijn. Het nummer, ooit gedragen door David Beckham, was destijds het best verkochte nummer aller tijden.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's

Meer over