Zorgen over De Bruyne: "Zijn handleiding wordt alsmaar dikker"

Zorgen over De Bruyne:
13 Oktober 2017 13:45
© PhotoNews

De Rode Duivels kunnen terugblikken op een geslaagde week, waarin ze zowel van Bosnië als Cyprus wonnen en daarmee hun status als reekshoofd bij de WK-loting veilig stelden. Maar toch zijn er ook wat lichte zorgen, onder mee om Kevin De Bruyne. Die maakte een nukkige indruk.

WED 80 euro gratis en kijk LIVE op Unibet.be!

"Het onvoorwaardelijke vertrouwen van zijn coach haalt het beste naar boven in De Bruyne. Maar tegelijk hebben ze bij de nationale ploeg de indruk dat met elke wolk wierook die Guardiola hem toewaait, zijn handleiding dikker wordt", stelt Peter Vandenbempt vast in Het Nieuwsblad.

"Want dan komt Kevin naar Brussel, waar hij na twee regeerperiodes van de troon gestoten is als meest bepalende speler door die andere koning, Eden Hazard. Ook al zegt hij steevast van niet, zeventien matchen zonder goal voor België vindt hij echt niet prettig en de collega-Rode Duivels merkten hoe De Bruyne tegen zijn immer collectief denken natuur in nadrukkelijk een doelpunt najoeg. Martinez doet er goed aan de temperatuur te blijven meten, want in Rusland hebben de Duivels een perfect gelukkige De Bruyne nodig."

Meer foto's

Meer over