'United vervangt Blind voor 56 miljoen euro'

'United vervangt Blind voor 56 miljoen euro'
13 Oktober 2017 10:00
© PhotoNews

Verdediger Daley Blind krijgt best wat speeltijd van oefenmeester José Mourinho bij Manchester United, maar binnenkort komt hier misschien wel een einde aan. Het is geen geheim dat de Portugees liever een pure verdediger binnen wil halen en wat dat betreft is de keuze naar verluidt gevallen op Danny Rose van Tottenham Hotspur.

WED 80 euro gratis en kijk LIVE op Unibet.be!

De Engelsman is volgens The Sun van mening dat hij geen prijzen gaat pakken bij zijn huidige werkgever. Daarom wil hij graag transfereren en United gaat hem die mogelijkheid bieden. De hierboven genoemde tabloid weet dat de Red Devils liefst 56 miljoen euro betalen om aan de slag te mogen gaan met de Engelse international.

Blind wordt op zijn beurt steeds vaker in verband gebracht met een vertrek bij United. De link met Ajax werd al eens gelegd, maar ook Fenerbahçe wil hem volgens de laatste berichten maar al te graag overhevelen. Het contract van de Nederlander op Old Trafford loopt af in de zomer van 2018, maar United heeft nog wel de beschikking over een optie voor nog een seizoen.

Meer foto's