De nieuwe trainer van KV Oostende? "Ben capabel"

De nieuwe trainer van KV Oostende?
11 Oktober 2017 11:45
© PhotoNews

KV Oostende wacht momenteel best lang om de opvolger van Yves Vanderhaeghe aan te stellen. Eén man is van mening dat hij de kwaliteiten heeft om hem op te volgen.

WED 80 euro gratis en kijk LIVE op Unibet.be!

Dat zegt Adnan Custovic in Sport/Voetbalmagazine. "Ik denk dat ik iedereen al een beetje toonde dat ik capabel ben om het te doen: met een kwalificatie in de beker en 4 op 6 op verplaatsing bij Genk en Kortrijk in de competitie. Een ploeg die 1 op 21 haalde, waarvan het vertrouwen minder is en waarin er schrik om te verliezen aanwezig is: dat is ook allesbehalve een ideale situatie voor een coach met niet veel ervaring om als T1 te beginnen."

Na de partij tegen Club volgt de beslissing. "Maar ik denk dat ik met een ploeg die een beetje ziek was toch al mooi werk leverde. Ik veranderde het systeem een beetje en ik ben tevreden met de mentaliteit die de spelers toonden. In mijn hoofd ben ik een vrij offensieve coach, maar iederéén moet werken. De aanval begint bij de verdediging en de verdediging begint bij de aanval. Dat is mijn voetbalvisie. Ons voetbal kan beter, maar alles begint met een goeie verdediging en die 4 op 6 zal ons vertrouwen geven voor de komende weken. De voorzitter zei mij dat hij tevreden is met mijn werk. Waarom hij pas na de wedstrijd tegen Club Brugge een beslissing zal nemen, weet ik niet. Misschien blijft er volgens hem nog een laatste test te doen."

Meer foto's