‘Club Brugge liet toekomstige Rode Duivel vertrekken’

‘Club Brugge liet toekomstige Rode Duivel vertrekken’
09 Oktober 2017 19:55
© PhotoNews

Club Brugge was afgelopen zomer bijzonder actief op de transfermarkt. Ze investeerden voornamelijk in jonge talenten. Zo bleek Dennis Bonaventure al een schot in de roos. Maar of ook alle uitgaande transfers dat waren, is nog maar de vraag.

WED 80 euro gratis en kijk LIVE op Unibet.be!

Het Nieuwsblad publiceerde maandag een artikel waarin de toekomstige ploeg van de Rode Duivel wordt voorspeld. Ene Boli Bolingoli neemt daar plaats op de linksachter. Blauw-Zwart liet de jonge Belgische verdediger afgelopen zomer nog vertrekken naar Rapid Wenen. Daar zouden ze dus volgens de krant wel eens spijt van kunnen krijgen.

"Bolingoli had het na een paar mindere matchen verkorven bij de fans van Club Brugge, maar heeft in Oostenrijk een vaste basisplaats te pakken. Hij zou moeten kunnen uitgroeien tot de linksachter van de toekomst bij de Rode Duivels. Hoewel hij geen ervaring heeft bij de nationale jeugdploegen. Elias Cobbaut van KV Mechelen is een waardige doublure. Maar de polyvalente Cools naar links trekken, lijkt ook lang geen slecht idee." Klinkt het in de krant.

Meer foto's