Lierse kiest voor heel opvallende interimcoach: "Logische keuze"

Lierse kiest voor heel opvallende interimcoach:
07 Oktober 2017 09:53
© PhotoNews

De trainers blijven met bosjes vallen in België. De laatste in het rijtje was Fred Vanderbiest, die opstapte bij Lierse na een nederlaag in Roeselare. Zijn ploeg stond daardoor amper voorlaatste na negen speeldagen. In afwachting van een opvolger kiest Lierse voor een heel opvallende interimaris.

WED 80 euro gratis en kijk LIVE op Unibet.be!

"Roeselare was inderdaad de druppel, maar ik denk dat Fred al langer broedde op deze beslissing", vertelt manager Roel Rymen aan Gazet van Antwerpen. "Donderdag was hij op het punt gekomen dat hij geen uitweg meer zag en de tank helemaal leeg was. Hij is daar altijd open en eerlijk over geweest en dat siert hem."

Door het ontslag van Vanderbiest zit zondag tegen Tubeke de amper 24-jarige Will Still als hoofdtrainer op de bank. "Een logische keuze. Hij verrichtte onder Fred Vanderbiest ook al veel werk, kent de groep en maakte de analyses. We hebben slechts 48 uur tijd, maar zijn overtuigd dat hij het verhaal van morgen tot een goed einde kan brengen. Bovendien kan hij op de steun van iedereen rekenen."

Meer foto's

Meer over