Hongerig Oostende klaar om Gent pijn te doen

Hongerig Oostende klaar om Gent pijn te doen
13 September 2017 17:51
© PhotoNews

KV Oostende-AA Gent van zondagavond wordt zowaar een duel tussen de hekkensluiter en voorlaatste in de stand. Een overwinning is dus een must voor beide ploegen. KVO lijkt alvast klaar om de Buffalo's pijn te doen en de eerste zege van het seizoen te boeken.

Het waren geen gemakkelijke weken voor coach Yves Vanderhaeghe, toch kijkt hij vol vertrouwen vooruit naar de degradatietopper van zondag. "We zijn zeer tevreden over de trainingsarbeid. Alle neuzen wijzen in dezelfde richting en het is duidelijk dat iedereen er voor wil gaan", zei hij na een dubbele training op de webstek van de club.

KVO blijft dus wachten op de eerste driepunter, maar volgens Vanderhaeghe zijn zijn mannen nu helemaal klaar om de eerste zege veilig te stellen. "We konden dit seizoen de smaak van de zege nog niet proeven, maar we doen er op training alvast alles aan om die 'winning feeling' te creëren. Het is belangrijk dat we nu spelers hebben die hun hoofd voor elke bal willen leggen en hongerig zijn naar die eerste zege."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's