'Barcelona wil Iniesta overtuigen met wel heel speciale clausule'

'Barcelona wil Iniesta overtuigen met wel heel speciale clausule'
13 September 2017 13:37
© PhotoNews

Het is bij FC Barcelona op dit moment alle hens aan dek, want de contracten van Lionel Messi en Andres Iniesta lopen op het einde van dit seizoen af. Terwijl het bestuur zich sterk maakt dat met Messi alles in kannen en kruiken is, lopen de onderhandelingen over een verlenging met Iniesta nog volop.

De 33-jarige spelmaker speelt immers al zijn hele carrière voor Barça en het zou dus bijzonder jammer zijn als hij in de herfst van zijn loopbaan nog andere oorden moet opzoeken. Barcelona hoopt Iniesta daarom te overtuigen in Camp Nou af te sluiten met een bijzonder clausule.

Terwijl de meeste spelers bij een nieuw contract kunnen rekenen op een tekenpremie, zou Barcelona voor Iniesta een soort bedankingspremie in petto hebben. Dat schrijft Mundo Deportivo. Iniesta zou daarbij op het einde van zijn carrière een bonus krijgen als bedanking om zijn hele carrière bij Barça te blijven.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Meer over