TRANSFERUURTJE: 'RSCA liet Gent-senatie liggen, Real zoekt spits'

TRANSFERUURTJE: 'RSCA liet Gent-senatie liggen, Real zoekt spits'
13 September 2017 12:00
© PhotoNews

De mercato zit er in de meeste Europese landen op, maar het transfergeweld is nog niet helemaal voorbij. Een flink aantal transfervrije spelers speuren immers nadrukkelijk nog naar een club, terwijl in bepaalde (exotische) competities wel nog enkele dagen transfers gedaan mogen worden. VoetbalNieuws verzamelt al dit transfernieuws dagelijks in dit handige overzicht.

JUPILER PRO LEAGUE

Lovre Kalinic speelt sinds januari voor AA Gent, maar dat had ook anders kunnen zijn. Volgens Herman Van Holsbeeck was de Kroaat bereid om Gent te laten vallen om bij Anderlecht te tekenen, maar de landskampioen weigerde om Mile Svilar niet te blokkeren. Een beslissing waar het nu spijt van heeft.BUITENLAND

Bij Real Madrid gaan ze in januari mogelijk op zoek naar een spits, nu Karim Benzema geblesseerd is en er geen echte doublure voor handen blijkt. Twee namen doken de voorbije namen al op. De eerste is Timo Werner, die het voorbije jaar het mooie weer maakt bij RB Leipzig en de Duitse nationale ploeg. De andere optie zou Kasper Dolberg (Ajax) zijn.

FC Barcelona maakt in januari mogelijk een opmerkelijke bocht. Het zou namelijk denken aan de komst van Jean Seri. De middenvelder van Nice leek in de zomer al op weg naar Camp Nou, maar Barça besliste toen op de valreep dat het hem niet wou.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's

Meer over