Ontslag voor Weiler? Van Holsbeeck reageert

Ontslag voor Weiler? Van Holsbeeck reageert
13 September 2017 09:40
© PhotoNews

RSC Anderlecht wist vrijdag te winnen van Lokeren en speelde behoorlijk op het veld van Bayern München, toch rommelt het binnen de club. Coach René Weiler staat immers onder vuur na enkele vreemde keuzes. Vooral de affaire rond topaanwinst rond Sven Kums kost de Zwitser een pak aan populariteit.

Maar een ontslag is momenteel totaal niet aan de orde, dat bevestigde manager Herman Van Holsbeeck woensdagochtend nog. "Ik zal eerlijk zijn: sinds Weiler op Anderlecht aankwam heeft hij vanaf de eerste dag ongelofelijk veel kritiek gekregen, langs alle kanten. Maar ik kan u zeggen: wij staan unaniem achter Weiler", werd de manager geciteerd door Het Nieuwsblad.

Maar wat dan met Kums? Na de forse uithaal van Weiler na de wedstrijd lijkt het niet meteen terug goed te komen tussen de trainer en zijn toptransfer. "Het is duidelijk dat die jongen al betere periodes heeft gehad, dat is een feit. Maar als club moeten we Sven steunen. We hebben met hem een contract van vijf jaar getekend: we weten dat hij een goede voetballer is. Deze situatie is niet leuk voor ons en is niet leuk voor Sven. Maar we gaan hem niet laten vallen, zoals we de coach niet laten vallen", houdt Van Holsbeeck de kelk in het midden.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's