Boskamp: "Weiler stond daar bijna te janken"

Boskamp:
13 September 2017 09:28
© PhotoNews

René Weiler was dinsdagavond opnieuw de kop van jut bij RSC Anderlecht. De Zwitser opteerde wederom voor enkele vreemde tactische keuzes en die pakten niet goed uit. Zelf vindt de coach echter dat hij te fel geviseerd wordt door de Belgische media.

Volgens analist Jan Boskamp is al deze kritiek echter normaal voor iemand op zijn positie. "Je mag niet vergeten dat je bij één van de grootste clubs uit het land zit. Dan weet je dat het gezeik begint wanneer het fout loopt. Als je waardeloos voetbal speelt, dan loopt iedereen te 'zeiken'. Maar ik heb zo'n gevoel dat hij alles persoonlijk oppakt", klonk het bij Q2.

Ook in het interview na de wedstrijd was Weiler absoluut niet opgezet met de kritische vragen (over Kums) die hij kreeg en daarop reageerde hij gepikeerd. "Ik dacht dat hij op een bepaald moment ging staan janken, hij kreeg hele rode oogjes. Maar je weet 'ik zit bij Anderlecht', daar moet je dan tegen kunnen. Dan moet je echt goede boterhammen eten, want kritiek zal er altijd en altijd zijn", aldus Boskamp.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's