Steunpilaar Antwerp wil opvallend avontuur: "De Zwarte Simons"

Steunpilaar Antwerp wil opvallend avontuur:
13 September 2017 08:12
© PhotoNews

Royal Antwerp FC voerde in het tussenseizoen een pak veranderingen door binnen de spelersgroep. Slechts een aantal spelers van de kampioenen-selectie van vorig seizoen behielden hun plaats. Faris Haroun bijvoorbeeld, inmiddels zelfs gepromoveerd tot aanvoerder.

De middenvelder voelt zich dan ook erg goed bij Antwerp, toch is het niet de bedoeling om zijn carrière op de Bosuil af te sluiten. "Met Faris heb ik een plan opgemaakt: nog een paar seizoenen bij Antwerp voetballen en dan een exotische club vinden waar hij een mooi contract kan tekenen", zegt makelaar Younous Oumouri tegenover Sport/Voetbalmagazine. Met een 'exotische club' doelt hij onder meer op de Australische competitie, maar ook aanbiedingen uit pakweg Kazachstan lagen al op tafel.

Toch moeten de supporters van Antwerp zich geen zorgen maken, een vertrek bij de Great Old is niet voor meteen. "Als ik Faris zie voetballen, dan kan hij volgens mij nog vier tot vijf jaar mee in eerste klasse in België. Ik noem hem niet voor niets de zwarte Timmy Simons. Met het Antwerpbestuur is er afgesproken dat we rond de tafel gaan zitten voor een opwaardering van zijn contract", aldus Oumouri.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's