'Liverpool grijpt in met peperdure dubbeltransfer'

'Liverpool grijpt in met peperdure dubbeltransfer'
13 September 2017 07:14
© PhotoNews

Liverpool FC beschikt over een ontzagwekkende voorlinie, maar achterin wordt doelman Simon Mignolet te vaak aan zijn lot overgelaten. De Reds kunnen dan ook nog wat defensieve versterking gebruiken. En daar wordt zelfs nu al werk gemaakt.

Het Italiaanse medium Calciomercato weet dat Jürgen Klopp nog altijd aast op de handtekening van centrumverdediger Virgil van Dijk van Southampton. De Oranje-international kost vermoedelijk heel veel geld, maar Liverpool is al een tijdje geïnteresseerd en is bereid om ver te gaan.

De bovenstaand medium stelt dat de Reds ook zaken willen doen met het Italiaanse SS Lazio. Het contract van Stefan de Vrij in Rome loopt af en zelfs als hij een nieuwe verbintenis ondertekent, dan is hij nog relatief goedkoop op te pikken. Vermoedelijk kost De Vrij zo'n 20 miljoen euro en dat wil Liverpool wel voor hem op tafel leggen.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's