'Dembélé wilde eigenlijk naar andere club'

'Dembélé wilde eigenlijk naar andere club'
12 September 2017 20:16
© PhotoNews

FC Barcelona verloor Neymar aan Paris Saint-Germain voor 222 miljoen euro en gaf ongeveer 145 miljoen euro uit aan Ousmane Dembélé van Borussia Dortmund: 105 miljoen euro vast en 40 miljoen euro aan variabelen. Het blijkt nu dat de Fransman zichzelf eerder aanbood aan een hele andere club.

Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid, heeft volgens het medium Don Balón gezegd dat hij de mogelijkheid had om Dembélé aan de selectie van De Koninklijke toe te voegen. De international van Frankrijk zou hoogstpersoonlijk naar de Spaanse hoofdstad gebeld hebben om een overgang bespreekbaar te maken. De huidige Barça-recordaankoop werd echter afgewimpeld door de directeurs in het Bernabéu.

De beleidsbepalers in Madrid gaven de voorkeur aan Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Marco Asensio, de buitenspelers die de grootmacht al in huis heeft. Bovendien was men van mening dat Kylian Mbappé heel wat interessanter was, alhoewel het supertalent, op dat moment nog van AS Monaco, voor een transfer naar Paris Saint-Germain koos. Dembélé voldeed in ieder geval niet aan de hoge eisen uit Madrid.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's