Ex-lieveling van Beerschot terug aan de slag in België

Ex-lieveling van Beerschot terug aan de slag in België
12 September 2017 22:28
© PhotoNews

In de lagere reeksen spelen nog heel wat mooie namen en de Limburgse tweedeprovincialer Lanaken VV heeft een opgemerkte nieuwe gast.

Boldiszar Bodor traint er mee en speelde in het verleden voor Beerschot en Roda JC. "Via mijn goede vriend Vincenzo Montesano, die zelf bij Lanaken speelt, ben ik bij deze club terechtgekomen. Drie jaar geleden heb ik bij NAC Breda op mijn 32ste mijn carrière op het hoogste niveau beëindigd. Er lag nog wel een contract van drie jaar klaar bij Germinal, maar dat is in extremis misgelopen", zei hij aan Het Belang van Limburg.

Hij trok zijn schoenen weer aan. "Omdat ik geen zin had in een buitenlands avontuur en toen nog niet de motivatie had om in lagere afdelingen te sjotten, ben ik gestopt. Tot Vincenzo mij via enkele gesprekken wist te overtuigen en het vuur in mij opnieuw heeft aangewakkerd. Ik kan nog niet veel zeggen over club en spelers, ik ben nog maar twee keer kunnen gaan trainen. Wel zag ik al dat er toch een aantal jongens bijliep die aardig kunnen ballen."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's

Meer over