Verheyen schat Champions League-kansen Anderlecht in

Verheyen schat Champions League-kansen Anderlecht in
12 September 2017 07:50
© PhotoNews

RSC Anderlecht begint dinsdagavond aan zijn campagne in de Champions League. Beter doen dan de 0 op 18 van Club Brugge vorig seizoen is op papier niet zo moeilijk, maar Paars-Wit zit in een loodzware groep met naast Bayern München ook PSG en Celtic. Analist Gert Verheyen schatte alvast de kansen van de Brusselaars in.

Zo zit er volgens de ex-spits niets anders op dan vol voor de derde plaats te gaan. "Paars-Wit zit in een mooie maar zeer zware groep. Bayern en Paris Saint-Germain zijn hoe dan ook buiten categorie, dus zal Anderlecht met Celtic moeten uitmaken wie die derde plek in de wacht sleept", zegt hij tegenover Het Laatste Nieuws.

Of dat ook gaat lukken betwijfelt Verheyen echter. "Het wordt niet makkelijk, want Anderlecht speelt momenteel niet op het niveau waarmee je iets kan betekenen in de Champions League. René Weiler kan met defensief en afwachtend voetbal dan wel zijn favoriete speelwijze hanteren, dan nog ontbreekt de kwaliteit aan de bal om volgens mij écht iets te kunnen verwezenlijken."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's