Alsnog een transfer? ‘Rode Duivel op dood spoor bij club’

Alsnog een transfer? ‘Rode Duivel op dood spoor bij club’
23 Augustus 2017 20:15
© PhotoNews

Met het WK van 2018 in Rusland in het achterhoofd, beseffen alle Rode Duivels, of alle kandidaat Rode Duivels, maar al te goed dat ze aan spelen moeten toekomen om een plaats in de selectie te kunnen bemachtigen. Voor sommigen is dit echter momenteel niet het geval.

Zoals voor Divock Origi bijvoorbeeld. Op een invalbeurt van tien minuten na tegen Watford, mocht hij zich dit seizoen nog niet tonen, weet HLN. Daniel Sturridge is (alweer) terug uit blessure en krijgt de voorkeur. Ook Domenic Solanke, een 19-jarig Engels talent stak hem intussen voorbij in de pikorde. Daarnaast loop ook ene Robert Firmino rond op Anfield. Voor de terugwedstrijd in de CL tegen Hoffenheim vanavond, zit Origi alweer niet in de kern.

Een al dan niet permanente transfer kan mogelijk soelaas bieden. Al lijkt Origi daar niet meteen op te azen: “Ik ben iemand die vooruit kijkt. Als ik mijn potentieel analyseer, zie ik veel mogelijkheden. Ik ben gepassioneerd. Ik wil later geen spijt hebben dat ik er het maximum niet heb uitgehaald. Ik geloof in mezelf. Als ik van elke minuut geniet, zullen de goeie tijden komen en de slechte zullen me enkel maar sterker maken. Ik heb mezelf doelen gesteld. Ambitieuze doelen. Dat moet me een duwtje geven.”

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's