Great Old slaat flink toe: "Hij past absoluut bij dit Antwerp"

Great Old slaat flink toe:
16 Augustus 2017 23:37
© PhotoNews

Royal Antwerp FC wist deze zomer al enkele fraaie aanwinsten aan te trekken, echt grote namen bleven tot dusver echter uit. Maar nu heeft sportieve baas Luciano D'Onofrio toch een grote vis aan de haak geslagen. De Great Old heeft immers een akkoord bereikt met Jelle Van Damme.

Een erg fraaie transfer, al lagen de kaarten ook erg goed voor RAFC. "Het is een praktische en emotionele beslissing. Iedereen kent de band tussen hem en Luciano D'Onofrio. Die laatste heeft hem ook geholpen toen het in Wolverhampton wat moeilijk ging, waarna hij vijf schitterende jaren had bij Standard. Anderzijds heeft Jelle een huis in Hasselt, waar zijn kinderen naar school gaan. Hij wil zo veel mogelijk en zo dicht mogelijk bij zijn kinderen zijn. Dat is ook de reden waarom hij terugkomt. Daarom viel de keuze op Antwerp", verklaart zaakwaarnemer Nico Vaesen.

Ook AA Gent trok nadrukkelijk aan de mouw van Van Damme en bood hem zelfs een veel beter contract aan. "Gent is een topclub in België, maar Jelle wou meewerken aan een mooi nieuw verhaal bij Antwerp. Ik denk dat de Antwerp-supporter zich heel goed kan vereenzelvigen met de mentaliteit en het karakter van Jelle. Qua persoon en voetballer past hij absoluut bij dit Antwerp."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's