'Topclub druk door, City blijft Denayer dwars liggen'

'Topclub druk door, City blijft Denayer dwars liggen'
16 Augustus 2017 23:22
© PhotoNews

De toekomst van Jason Denayer is nog steeds onduidelijk. Eén ding is wel zeker, als hij terug opgeroepen wil worden voor de Rode Duivels, moet hij zo snel mogelijk terug aan de bak. Een transfer of uitleenbeurt versieren is dus geen overbodige luxe voor Denayer.

Manchester City probeert haar verdediger voorlopig richting dochterclub Girona te duwen, maar dat ziet Denayer zelf niet helemaal zitten. Ook een officieel bod uit Rusland vond de verdediger maar niks. Gelukkig zou de Turkse topclub Galatasaray hem nu een uitweg willen bieden.

De club uit Istanboel toont namelijk interesse om de verdediger definitief over te nemen van Manchester City. Twee jaar geleden werd hij er al eens succesvol uitgeleend en Denayer zou wel zin hebben in een terugkeer naar Turkije.

UPDATE 16/08
Het Premier League-seizoen is inmiddels al begonnen, maar nog steeds heeft Denayer geen oplossing gevonden. Volgens SporX is Galatasaray nochtans klaar om door te drukken voor de Belgische verdediger.

De Turkse topclub zou zelfs bereid om een huursom van 1.5 miljoen euro te betalen, maar Man City blijft dwarsliggen en geeft voorlopig niet toe. Beide clubs zouden wel nog steeds in contact staan met mekaar.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's