'Transferwens Weiler eist slachtoffer: Huurbeurt lonkt'

'Transferwens Weiler eist slachtoffer: Huurbeurt lonkt'
16 Augustus 2017 17:53
© PhotoNews

RSC Anderlecht zal de komende twee weken zeker nog spelers naar Brussel halen en de kans bestaat dat de fans van de Brusselaars nog vier spelers mogen verwelkomen.

La Dernière Heure kwam met een stand van zaken. Zoals u al kon lezen, kijkt Anderlecht uit naar een rechtsachter maar dat is geen prioriteit. Een linksachter en een linksvoetige centrale verdediger zijn dat wel. Paars-Wit denkt daarbij vooral aan huurdeals en voor de linksachter is Rogerio van Juventus een optie, maar er zijn nog kandidaten.

Dan is er nog de spitskwestie. Daar is nog geen beslissing over genomen, want het bestuur van Anderlecht wil eerst intern praten over dit dossier. Het Laatste Nieuws weet dat zo een gesprek binnenkort zal plaatsvinden. Coach René Weiler liet alvast uitschijnen dat hij graag een extra spits wilt.

UPDATE 17u51
Indien Weiler zijn krijgt en Anderlecht een nieuwe spits haalt, blijft dat niet zonder gevolgen voor de huidige selectie. Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat Silvére Ganvoula in dat geval verhuurd zal worden. De Congolees kende een erg veelbelovende voorbereiding en oogstte daarin ook lof bij zijn coach, maar inmiddels zit hij al twee weken in de tribune.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's