'Operación Salida' bij Barça: keiharde maatregelen

'Operación Salida' bij Barça: keiharde maatregelen
16 Augustus 2017 15:45
© PhotoNews

Het gaat momenteel niet zo voortvarend met de Spaanse topclub FC Barcelona. De Catalanen raakten Neymar kwijt en verloren prompt vrij kansloos voor eigen publiek van Real Madrid. Zo kan het niet langer, moet het bestuur van de grootmacht gedacht hebben: er gaan tien spelers in de uitverkoop.

Het medium Sport weet dat tien voetballers van Barcelona uit mogen kijken naar een nieuwe werkgever. Dat zouden ze zelf inmiddels ook weten en ze worden gewoonweg 'niet goed genoeg' geacht door de clubleiding in het Camp Nou-stadion. Het gaat om de Brazilianen Douglas, Marlon en Rafinha, de Spanjaarden Sergi Roberto, Sergi Samper en Denis Suárez, de Turkse spelmaker Arda Turan, de Belgische verdediger Thomas Vermaelen, de Portugese miljoenenaankoop André Gomes en de Marokkaanse vleugelaanvaller Munir El Haddadi.

Van deze spelers doet vooral Roberto het heel erg goed bij de Europese topclubs. Chelsea én Manchester United zouden al naar hem geïnformeerd hebben en willen naar verluidt 40 miljoen euro betalen voor de multifunctionele Spanjaard. Arda lijkt op weg naar Galatasaray, waar Vermaelen en El Haddadi heel voorzichtig genoemd worden bij Ajax, maar ook bij andere clubs.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's