OFFICIEEL: Ogunjimi zet trektocht voort in Nederland

OFFICIEEL: Ogunjimi zet trektocht voort in Nederland
12 Augustus 2017 15:52
© PhotoNews

Marvin Ogunjimi trekt mogelijk naar Nederland. De Belgische aanvaller is momenteel op proef bij een Nederlandse tweedeklasser, dat deelde de club zelf mee.

Dat is opmerkelijk want in juni trok Ogunjimi nog naar het Kazachse Okzhetpes. Voordien verdedigde de ex-Rode Duivel de kleuren van Skënderbeu, Ratchaburi, Suwon, Strömsgodset, OHL, Beerschot, Standard, Mallorca en KRC Genk.

UPDATE 12/08
De proefperiode van Ogunjimi was blijkbaar een succes. Zaterdag werd hij tijdens de traditionele 'Open Dag officieel voorgesteld aan de supporters van MVV. De voormalige Rode Duivel tekende een contract van twee seizoenen bij de Nederlandse tweedeklasser.

Trainer Ron Elsen is alvast erg blij met de komst van zijn nieuwe spits "De naam Marvin Ogunjimi zal bij veel voetballiefhebbers een belletje doen rinkelen. Als je naar zijn staat van dienst kijkt, neem ik daar mijn petje voor af. De laatste jaren is Marvin echter, mede dankzij een zware blessure, enigszins op een dood spoor geraakt. De club MVV Maastricht en Marvin Ogunjimi slaan de handen nu ineen. We kunnen elkaar helpen, elkaar versterken", klonk het op de clubwebstek.
KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's