Boeckx onthult de waarheid achter incident-Trebel

Boeckx onthult de waarheid achter incident-Trebel
12 Augustus 2017 15:22
© PhotoNews

RSC Anderlecht wilt dit seizoen scoren op drie fronten en beschikt daarom over een erg uitgebreide kern. Aan René Weiler dus om al zijn spelers tevreden te houden tot de opeenvolging van wedstrijden wat toeneemt. Al lukt dat niet bij elke speler even goed.

Weiler kiest er voor om in thuiswedstrijden een meer aanvallende houding aan te nemen en daardoor is het telkens Adrien Trebel die uit de ploeg verdwijnt. Ook afgelopen zondag tegen KV Oostende wat dat het geval en dat zou bij in het verkeerde keelgat zijn geschoten bij de Fransman. Zo meldde Het Laatste Nieuws dat de revaliderende Frank Boeckx hem na afloop van de partij zelfs moest kalmeren.

Maar de reserve-doelman speelt nu open kaart omtrent het hele incident. "Trebel vluchtte meteen naar binnen omdat hij een stamp had gekregen en ijs wilde leggen. Ik dacht ook dat hij ontgoocheld was dat hij slechts mocht invallen en wilde hem alleen maar zeggen dat hij de supporters moest groeten. ‘Ik ben helemaal niet boos’, zo zei hij. De manier waarop hij het zei, leek dan weer dat hij wel boos was", is Boeckx eerlijk in[i].

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's