Costa via rechtbank weg bij 'discriminerend' Chelsea?

Costa via rechtbank weg bij 'discriminerend' Chelsea?
12 Augustus 2017 15:08
© PhotoNews

Chelsea begint dit weekend aan zijn Premier League-seizoen, maar zal dat doen zonder spits Diego Costa. De Braziliaanse Spanjaard was de voorbije jaargang een curciale pion bij de kampioen, maar kan naar verluidt niet door één deur met oefenmeester Antonio Conte. Daarom wil hij vertrekken.

Aan het einde van het afgelopen seizoen kreeg de international van Spanje een sms'je van Conte waarin stond dat hij zich na de zomer niet meer hoefde te melden bij het Stamford Bridge-stadion. Op dit moment traint hij voor zichzelf in Brazilië en onderzoekt zijn advocaat Ricardo Cardoso of er via de rechtszaal wat mogelijk is.

Cardoso vertelt aan EFFE: "De manier waarop Diego Costa is medegedeeld dat hij niet meer nodig is, getuigt van weinig respect. Dit soort discriminerend gedrag maakt het voor hem onmogelijk om terug te keren naar Chelsea. We gebruiken alle wettelijke middelen om een vertrek mogelijk te maken en hebben een formeel transferverzoek ingediend."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's