Van Holsbeeck: "25 makelaars belden al voor hem"

Van Holsbeeck:
12 Augustus 2017 14:53
© PhotoNews

Hoewel hij RSC Anderlecht al vroeg in het tussenseizoen van de nodige versterking voorzag, belooft het een druk slot van de mercato te worden voor manager Herman Van Holsbeeck. De affaire-Svilar slorpt heel wat aandacht op, net zoals de zoektocht naar een nieuwe verdediger. En daarnaast wilt de club zijn huidige sterkhouders nog minstens een seizoen aan boord houden.

De voorbije weken werden een aantal titularissen immers gelinkt aan een vertrek. Lukasz Teodorczyk bijvoorbeeld, zou concrete belangstelling genieten van de Turkse topclub Fenerbahce. Maar Van Holsbeeck maakt zich geen zorgen over de Pool. "Ik heb al een 25-tal telefoontjes van verschillende makelaars voor hem gehad, maar heb nog steeds geen concreet bod in mijn mailbox ontvangen", klonk het bij La Dernière Heure.

Mogelijk is de buitenlandse interesse wat bekoeld na de rotslechte seizoensstart van Teodorczyk. Maar ook dat ziet Van Holsbeeck wel goed komen. "Hij heeft gewoon een goal nodig. Het belangrijkste is dat hij hard blijft werken, wij blijven hem alvast steunen."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's