Club Brugge onder vuur: "Niet slim om namen te noemen"

Club Brugge onder vuur:
12 Augustus 2017 14:38
© PhotoNews

De Jupiler Pro League mocht in het tussenseizoen opnieuw een aantal oude bekende welkom heten. Royal Antwerp FC, haalde bijvoorbeeld Sinan Bolat terug naar de Belgische velden. En de Turkse doelman liet in de eerste wedstrijden meteen een uitstekende indruk achter.

Een groot contrast met zijn vorig periode in de JPL, het avontuur bij Club Brugge draaide immers uit een fiasco voor Bolat. Al vindt hij niet dat dit enkel zijn fout is. "Ik weet ook wel dat ik niet goed presteerde. De eerste schuldige was ikzelf, maar op het moment dat ik in doel moest plaatsnemen, was ik niet klaar. Dat gaven mijn fysieke testen duidelijk aan. Ik had enkele matchen nodig, maar kreeg geen kans meer", klonk het in Het Laatste Nieuws.

Sportief gezien heeft Bolat zijn Brugse passage al lang achter zich gelaten, maar de nasleep daarvan is hij nog lang niet vergeten. "De uitspraken die mensen van de club over mij in de media deden, hebben me geraakt. Er werd gezegd dat ik mijn niveau niet meer haalde. Dat het gedaan was met Bolat. Er komt een moment dat ik nog wel eens enkele mensen van antwoord zal dienen, maar eerst wil ik me weer op het veld bewijzen. Het zou niet slim zijn om namen te noemen."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's