'Tottenham bezorgt Barcelona nieuwe transferdomper'

'Tottenham bezorgt Barcelona nieuwe transferdomper'
12 Augustus 2017 14:22
© PhotoNews

Het is algemeen bekend dat FC Barcelona absoluut Philippe Coutinho wilt aantrekken. Maar ondanks een officieel transferverzoek van de Braziliaan, weigert Liverpool om mee te werken aan een transfer. En dus speuren de Catalanen ook al naar alternatieven.

Zo geraakte eerder deze week bekend dat ook Christian Eriksen op de verlanglijst van Barça staat. De Deen brak destijds door bij Ajax en maakt al enkele seizoenen het mooie weer bij Tottenham. Maar ook de Spurs weigeren om mee te werken met de Spaanse grootmacht.

Het medium The Express meldt immers dat directeur Daniel Levy een belofte gedaan heeft aan oefenmeester Mauricio Pochettino van de Londenaren. De Argentijn zou niet hoeven te vrezen voor een vertrek van een van zijn sterspelers, want die zouden gewoonweg niet te koop zijn, zeker niet na de deal tussen de Spurs en Manchester City inzake vleugelverdediger Kyle Walker.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's