Xavi raadt Barça transfer aan: "Hij heeft het DNA van de club"

Xavi raadt Barça transfer aan:
12 Augustus 2017 13:53
© PhotoNews

FC Barcelona maakt momenteel nadrukkelijk werk van een vervanger voor Neymar, maar de dossiers van onder andere Coutinho en Dembélé willen allerminst vlotten. En ook de zoektocht naar een extra middenvelder verloopt niet van een leien dakje. Marco Verratti bleek onhaalbaar, ook rond Paulinho is het momenteel stil.

Clubboegbeeld Xavi raadt de Catalanen daarom aan het geweer van schouder te veranderen en vol voor Jean-Michael Seri van OGC Nice te gaan. "Sinds hij de 'Afrikaanse Xavi' genoemd werd, ben ik hem van dichtbij beginnen volgen. Ik bekeek wedstrijden en tonnen beeldmateriaal. Daarbij stond ik versteld bij wat ik zag: ik ben het niet gewoon om zovéél talent op het middenveld te zien. Zijn passing, tactische intelligentie, afstandsschot, ... Madre Mia", klonk het bij Goal.com.

Xavi is er dan ook van overtuigd dat Seri, bij Ivoorkust gecoacht door Marc Wilmots, een ideale aanwinst voor Blaugrana zou zijn. "Hij zou het erg goed doen bij Barça. Hij kan ook op elke positie van het middenveld terecht. Seri is fantastisch. Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat hij het DNA van de club bezit."

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's