'Juventus heeft toptransfer bijna beet'

'Juventus heeft toptransfer bijna beet'
12 Augustus 2017 13:09
© PhotoNews

Juventus heeft een uitstekend seizoen achter de rug, waarin het nipt naast de treble greep. Toch maakt de Oude Dame deze zomer werk van versterking. Zo zou nu ook middenvelder Kevin Strootman op weg zijn naar Turijn.

Volgens de krant Tuttosport zijn de vertegenwoordigers van Juventus momenteel in onderhandeling met technisch directeur Monchi van AS Roma. De ploeg van onder meer Paulo Dybala en Gonzalo Higuain zou zo'n 35 miljoen euro vast en 5 miljoen euro aan bonussen overhebben voor de Oranje-international. De Romeinen denken op hun beurt aan 45 miljoen euro, wat betekent dat er een relatief klein gat zit tussen vraag en aanbod.

Eerder werd Juventus nog vooral gelinkt aan middenvelder Blaise Matuidi van Paris Saint-Germain, maar deze transfer is klaarblijkelijk helemaal afgeketst. Gaat de oud-speler van PSV daadwerkelijk naar Turijn, dan zal hij moeten concurreren voor een plekje in de basis met spelers als Claudio Marchisio en Sami Khedira.

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's