Anderlecht zet Svilar een hak: "De bond bevestigde het"

Anderlecht zet Svilar een hak:
12 Augustus 2017 07:13
© PhotoNews

RSC Anderlecht is zwaar teleurgesteld in de entourage van Mile Svilar. De Brusselaars hebben alvast een nieuwe stap genomen en Herman Van Holsbeeck speelt het hard.

"Mijn bureau staat altijd open, maar ik kan met hen niet meer praten. Er wordt alleen nog gepraat via advocaten. Ik denk dat de entourage van Svilar intussen wel beseft dat we ons niet gaan laten doen. De optie in het contract is gelicht, we hebben van de bond de bevestiging dat Svilar nog tot 2019 bij ons onder contract ligt. Men moet correct zijn. Als er gedreigd wordt met de wet van '78, zijn er alleen maar verliezers. Maar we gaan een oplossing proberen te vinden", zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

"Ik ben zeer ontgoocheld door de zaak Svilar, nadat we de voorbije 12 jaar heel veel voor Mile hebben gedaan. Het enige wat ze de club en mij persoonlijk kunnen verwijten, is dat ik alles gedaan heb om tegen Mile en zijn familie te kunnen zeggen: 'Ik probeer ervoor te zorgen dat je voor het seizoen '17-'18 nummer één bent.' Ik heb Rubén voor zes maanden gehaald zonder optie, ik heb Sels gehaald zonder optie, ik heb Proto laten gaan. Iedereen in de staf zegt: 'Mile is een toptalent, maar hij is niet klaar. We moeten hem even uitlenen, want hij moet spelen.'"

KIJK en WED live op de Pro League bij Unibet TV!   


Meer foto's

Meer over