OFFICIEEL: Standard is twee spelers uit de C-kern kwijt

OFFICIEEL: Standard is twee spelers uit de C-kern kwijt
17 Juli 2017 22:35
© PhotoNews

Standard heeft al de nodige versterkingen binnengehaald deze zomer, waardoor de eerste prioriteit op dit moment is om de kern af te slanken. Te beginnen met de spelers die in de C-kern vertoeven. Voor drie van hen lijkt er een oplossing gevonden te zijn.

Eerder op de dag raakte al bekend dat Birama Touré en Mohamed Yattara onderdak zouden vinden bij Auxerre, terwijl Benjamin Tetteh naar Bohemians Praag zou trekken. La Dernière Heure komt nu met meer informatie over die deals.

Zo zou Standard voor Touré en Yattara samen zo'n 1,5 miljoen euro vangen. Op het eerste zicht een redelijk bedrag, tot je weet dat de Rouches meer dan 3 miljoen euro uitgaven aan hun transfers. Tetteh trekt dan weer niet op uitleenbasis naar Bohemians, zoals eerder aangegeven, maar wordt verkocht. De Ghanees zou voor drie jaar tekenen in Tsjechië.

UPDATE 22:35
Van Yattara en Touré is Standard alvast definitief verlost. Auxerre bevestigde hun transfers.  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's

Meer over