OFFICIEEL: Antwerp heeft ex-speler Standard en Club Brugge beet

OFFICIEEL: Antwerp heeft ex-speler Standard en Club Brugge beet
17 Juli 2017 15:27
© PhotoNews

Antwerp komt stilaan onder stoom deze mercato. Nadat het de voorbije weken al Corryn, Jaadi, Sall, Zout en Batubinsika strikte, lijken nu ook de connecties van Luciano D'Onofrio met FC Porto resultaat op te leveren.

Naast Ivo Rodrigues heeft Antwerp nu ook een doelman bij de Portugese topclub gevonden. Volgens Het Laatste Nieuws tekent Sinan Bolat vandaag een contract voor drie seizoenen bij de Great Old.

Voor Bolat, die eerder deze zomer ook in beeld was bij Moeskroen, komt er zo een definitief einde aan zijn Portugese periode. Hij kon zich er nooit doorzetten en werd de voorbije jaren constant uitgeleend. Hij werd zo gestald bij Kayserispor, Galatasaray, Club Brugge, Nacional en Arouca, met wisselend succes. Antwerp heeft zo zijn eerste doelman voor volgend seizoen gevonden.

UPDATE 15:27
Antwerp heeft de komst van Bolat nu ook officieel bevestigd. "De Genkenaar komt over van FC Porto en tekende een contract voor drie seizoenen op de Bosuil. We heten Sinan van harte welkom en wensen hem veel succes toe in de Liefdevolle Kleuren!", klinkt het.
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's

Meer over