'Club Brugge verliest de strijd om talentvolle nummer tien'

'Club Brugge verliest de strijd om talentvolle nummer tien'

17 Juli 2017 12:24 Foto: © PhotoNews


Club Brugge heeft deze zomer al acht nieuwe spelers binnengehaald, maar toch lijkt het nog niet klaar te zijn. De voorbije weken deden nog een aantal namen van potentiële nieuwkomers de ronde. De transfer van Riley McGree lijkt bijna rond, die van Luis Fernando Sinisterra (nog) niet en een derde speler lijkt zeker niet te komen.Club aasde ook op Elif Elmas, een 17-jarige nummer tien uit Macedonië die in juni voor de nationale ploeg debuteerde, maar het was lang niet de enige gegadigde voor het jonge talent. Ook Manchester City, Borussia Dortmund en Las Palmas aasden op hem.

Volgens Skor heeft Fenerbahçe echter de strijd om Elmas gewonnen. Club vist dus achter het net voor de getalenteerde middenvelder van Rabotnicki Skopje.

Wint Club Brugge haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Meer over