Transferwerk voor Club: "Vooral alternatief voor hem"

Transferwerk voor Club:
17 Juli 2017 11:38
© PhotoNews

Club Brugge wist zich al vroeg in de mercato te verzekeren van de nodige aanwinsten, inmiddels staat de teller al op acht stuks. Maar de kans is groot dat Blauw-Zwart opnieuw zal toeslaan. Iets waar coach Ivan Leko ook vanuit gaat.

Zo liet de Kroaat op de fandag weten dat hij rekent op nog één grote transfer: iemand die wedstrijden kan beslissen, een directe opvolger voor Izquierdo dus. Maar volgens Het Laatste Nieuws is daar momenteel minder nood aan. Lior Refaelov en Anthony Limbombe presteerden immers erg goed tijdens de voorbereiding en met onder andere Rotariu, Dennis, Acolatse en op termijn eventueel ook nog Diaby, beschikt Leko over verschillende wisselmogelijkheden.

Wat niet wilt zeggen dat Club geen extra (top)aanwinst kan gebruiken, integendeel. "Een waardig alternatief zoeken voor Vanaken lijkt op dit moment meer aan de orde, want daar is de spoeling toch veel dunner", schrijft HLN. Met Sander Coopman had de vice-kampioen nochtans een geschikte spelmaker in haar rangen, maar die werd ondertussen opnieuw verhuurd aan Zulte Waregem.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's