Wow! 'Guardiola geeft groen licht voor dé stunttransfer in PL'

Wow! 'Guardiola geeft groen licht voor dé stunttransfer in PL'
17 Juli 2017 11:09
© PhotoNews

Manchester City toonde zich al bijzonder actief op de zomermercato. Afgelopen week werd Kyle Walker voor een gigantisch bedrag overgenomen van Tottenham, terwijl eerder ook al Ederson en Bernardo Silva tekenden in het Etihad Stadium. En nu zou er ook vuurwerk aan uitgaande zijde volgen.

Zo zou Pep Guardiola zijn goedkeuring hebben gegeven voor wat dé zomerse stunttransfer binnen de Premier League moet worden. De Spaanse journalist Manu Sainz van AS claimt namelijk dat de coach het licht op groen heeft gezet voor een overgang van Sergio Aguero naar ... landskampioen Chelsea FC.

Een spraakmakende deal (die welliswaar nog lang niet rond is) dus, maar op zich ook best voor de hand liggend. Het is al langer geen geheim meer dat Guardiola geen al te grote fan is van Aguero en aan een aanvalslinie zonder de Argentijn werkt.

Chelsea blijft na het mislopen van Romelu Lukaku dan weer op zoek naar een echte topspits. Alvaro Morata zou volgens de laatste berichten op weg zijn naar Milan, Andrea Belotti en Pierre-Emerick Aubameyang zijn behoorlijk duur. Ook Aguero zal ongetwijfeld een pak geld kosten, maar die bewees wel al zijn waarde in de Premier League.
  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's