VN EXCLUSIEF: Anderlecht vindt oplossing in Griekenland

VN EXCLUSIEF: Anderlecht vindt oplossing in Griekenland
17 Juli 2017 10:37
© PhotoNews

RSC Anderlecht wist zich al vroeg in het tussenseizoen te verzekeren van de nodige versterkingen en dus werden de voorbije weken vooral gebruikt om de kern verder af te slanken. Voor spelers als Capel en Harbaoui is echter nog geen oplossing gevonden. Voor een andere aanvaller lijkt die wel in de maak.

Zo kwam onze redactie uit goede bron te weten dat Nathan Kabasele op weg is naar een club uit Griekenland. De 23-jarige spits, tevens voormalig jeugd-international van België, werd de voorbije seizoenen met wisselend succes verhuurd. Zo verdedigde hij de afgelopen maanden nog de kleuren van Moeskroen. Dit keer zou het echter om een definitieve transfer voor Kabasele, die bij RSCA in zijn laatste contractjaar zit.

Overigens wist RSCA nog een andere jonge spits van de hand te doen. Nadat zijn transfer naar NAC Breda afsprong, heeft Jorn Vancamp immers een andere Nederlandse club gevonden. Zo zou hij volgens Het Laatste Nieuws voor één seizoen, zonder aankoopoptie, aan Roda JC verhuurd worden.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's