'Kansen op sensatietransfer Meunier krijgen flinke boost'

'Kansen op sensatietransfer Meunier krijgen flinke boost'
17 Juli 2017 10:04
© PhotoNews

Thomas Meunier kende een uitstekend eerste seizoen bij PSG en werd er door heel wat kenners bestempeld als de enige geslaagde transfer van vorige zomer. Maar komende jaargang ziet er iets minder rooskleurig uit. Serge Aurier was al een stevige concurrent en daar komt nu ook niemand minder dan Dani Alves bij.

En hoewel die eerste mogelijk nog vertrekt, lijkt het aantal speelminuten beperkt voor de Rode Duivel en dat in een seizoen dat eindigt met een WK. Maar mogelijk komt een spraakmakende oplossing uit de bus. Volgens het Spaanse Marca overweegt Champions League-winnaar Real Madrid immers een aanbieding.

Coach Zinedine Zidane zou er onder de indruk zijn geraakt na Meunier's ijzersterke prestatie in de thuiswedstrijd tegen Barcelona. Bovendien vertrekt Danilo mogelijk naar Engeland, waardoor hij als doublure van Carvajal nog steeds aan een aanzienlijk aantal wedstrijden zou komen.

UPDATE 17/07
Hoewel niet bekend is hoe concreet de interesse van Real is, nemen de kansen op een transfer wel weer toe voor Meunier. In de Spaanse hoofdstad zou hij immers Danilo moeten opvolgen en volgens Fichajes heeft de Braziliaan inmiddels een akkoord gevonden met Chelsea FC.

Op clubniveau zou het wel nog tot een overeenkomst moeten komen. De Madrilenen zouden zo'n 30 miljoen euro verlangen, maar dat lijkt geen probleem voor Chelsea dat coach Antonio Conte koste wat kost tevreden wilt houden. Indien de overgang van Danilo is afgerond zou de droomtransfer van Meunier dus in een stroomversnelling kunnen geraken, al is dat allemaal nog zeer voorwaardelijk.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's