Club lang niet klaar: "Leko werd gek van hem"

Club lang niet klaar:
17 Juli 2017 09:53
© PhotoNews

De traditionele fandag was wederom een groot succes, maar sportief staat Club Brugge er iets minder goed voor. Na de oefennederlaag tegen Waasland-Beveren werd zaterdag ook verloren van AZ Alkmaar. Vooral in de tweede helft kwam Blauw-Zwart erg bleek voor de dag.

Ivan Leko heeft dan ook nog heel wat werk voor de eerste confrontatie met Basaksehir binnen anderhalve week. "Tegen een veredelde B-ploeg van AZ liep Club er even gelaten als inspiratieloos bij. Dat het voor de Bruggelingen over tien dagen money time is, was er allesbehalve aan te zien. Gek werd Leko toen Vanaken ging klagen bij de ref in plaats van de verloren bal snel te willen heroveren", omschreef Het Laatste Nieuws de zwakke prestatie van zaterdag.

Aanstaande vrijdag volgt de generale repetitie voor Basaksehir, dan zijn er de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao. Dan zal er dus uit een totaal ander vat getapt moeten worden, al waren er zaterdag ook lichtpunten. Leko begon met Lior Refaelov en Anthony Limbombe op de flanken en die deden het, net zoals in de rest van de voorbereiding, erg goed. Even leek José Izquierdo zelfs vergeten, al dat duurde dat al bij al een dik half uur.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's