Anderlecht: Drie sterkhouders onzeker, eerste doelman bepaald

Anderlecht: Drie sterkhouders onzeker, eerste doelman bepaald

17 Juli 2017 09:38 Foto: © PhotoNews


RSC Anderlecht oefent woensdag nog tegen Dender en dan kan het seizoen beginnen voor de landskampioen. Aanstaande zaterdag is er immers de Supercup tegen bekerwinnaar Zulte Waregem. René Weiler dreigt wel enkele spelers te moeten missen.Vooral voor Andy Najar lijkt de Supercup te vroeg te komen. Zijn hamstrings blijven de Hondurees dwars zitten. Verder plaatst La Dernière Heure vraagtekens achter de namen van Nicolae Stanciu en Lukasz Teodorczyk. Die laatste zou een drie- tot zevental dagen aan de kant staan, afwachten dus hoe zijn situatie evolueert.

Wie hoogstwaarschijnlijk wel zal starten tegen Essevee, is Matz Sels. Volgens Het Laatste Nieuws zal de huurling van Newcastle het seizoen aanvatten als eerste doelman. Zaterdag tegen Lierse mocht Mile Svilar nog tussen de palen plaatsnemen, maar die wisselde goede met slechte momenten af. Frank Boeckx is momenteel nog aan het revalideren.

Wint RSC Anderlecht haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij Unibet.be, ontvang 80 euro gratis en win forse bedragen!

Meer foto's