UPDATE: "Verschillende opties, maar Antwerp is in de running"

UPDATE:
17 Juli 2017 09:08
© PhotoNews

Antwerp wachtte lang om zich deze zomer te versterken, om donderdag vervolgens vier spelers in één keer aan te trekken. De transfers van Zout, Jaadi, Batubinsika en Sall werden afgerond. Een andere verwachte naam ontbrak in dat lijstje.

Ook de transfer van Sambou Yatabaré leek immers al een tijd zo goed als rond te zijn. De middenvelder heeft echter nog altijd geen contract op de Bosuil getekend en volgens Gazet van Antwerpen bestaat de kans dat dat ook niet meer gebeurd.

Werder Bremen zou de Malinees aanvankelijk gratis laten vertrekken, maar zou nu plots toch een transfersom vragen. Het betaalde in januari 2016 nog 2,5 miljoen euro om Yatabaré bij Olympiakos weg te halen en wil nog een stuk van dat bedrag recupereren. De deal zou daardoor op losse schroeven staan.

UPDATE 17/07
Ook afgelopen weekend geen spoor van Yatabaré bij Antwerp. Frank Baumann, sportief directeur bij Werder Bremen, kwam ondertussen wel met een stand van zaken. "Antwerp is nog in de running, maar Sambou bekijkt momenteel ook andere opties", klonk het tegenover Het Laatste Nieuws. Antwerp zal dus moeten afwachten, terwijl de competitieopener tegen RSC Anderlecht al over minder dan twee weken volgt.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's