Verratti-code gekraakt? 'Barça komt met 'ideaal bod' voor PSG'

Verratti-code gekraakt? 'Barça komt met 'ideaal bod' voor PSG'
17 Juli 2017 08:22
© PhotoNews

Marco Verratti heeft de hoofdrol opgeëist in één van de uitgebreidste transfersoaps van de huidige mercato. De Italiaanse middenvelder is door FC Barcelona immers aangeduid als hét topdoelwit van deze zomer. Maar zijn werkgever Paris Saint-Germain ligt de Catalanen serieus dwars.

De Fransen willen hun sterkhouder dolgraag behouden en zouden daarom meer dan 100 miljoen euro eisen. Barça probeerde al meermaals om die prijs te drukken, maar zag zijn aanbiedingen telkens geweigerd worden. Mogelijk hebben de Catalanen nu wel de juiste oplossing gevonden.

Volgens het Spaanse Sport en Italiaanse Calciomercato wil Barcelona dit keer 65 miljoen euro bieden plus Ivan Rakitic. En die laatste kan wel eens de sleutel tot succes zijn. De Kroaat zou Verratti immers probleemloos kunnen vervangen op het Parijse middenveld en is een voormalige poulain van coach Unai Emery, die dolgraag opnieuw met Rakitic aan de slag wil gaan. Bovendien zou de 65 miljoen euro én de marktwaarde van Rakitic de vraagprijs van zo'n 100 miljoen euro benaderen.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's