UPDATE: 'Transfer aan snel tempo, Denswil stelt voorwaarde'

UPDATE: 'Transfer aan snel tempo, Denswil stelt voorwaarde'
17 Juli 2017 07:51
© PhotoNews

Club Brugge hield zondag zijn jaarlijkse fandag en daarbij tekenden alle sterkhouders nog altijd present. José Izquierdo of Björn Engels, een transfer wisten ze voorlopig nog niet te versieren. Maar binnen de week is een andere sterkhouder mogelijk wél weg.

Bild pakt immers uit met het nieuws dat Hamburg zijn pijlen op Stefano Denswil richt. De Duitsers zouden de eerste gesprekken al achter de rug hebben, er wordt gewag gemaakt van een transfersom van om en bij de 7 miljoen euro.

Technisch directeur Jens Todt bevestigt in ieder geval al dat Hamburg werk maakt van een verdediger. "We hebben ons lijstje met kandidaten nog wat aangescherpt en schieten nu in actie. Het zou zeer wenselijk zijn als we voor de stage in Oostenrijk compleet zijn."

UPDATE 17/07
Omdat het oefenkamp van Hamburg al op 22 juli van start gaat, kan de transfer dus aan een sneltempo afgerond worden. Het Nieuwsblad meldt in ieder geval dat HSV zijn situatie al een tijdje nauwgezet in de gaten houdt. Denswil heeft wel een duidelijke voorwaarde geplaatst tegenover een mogelijke overgang: zo moet er eerst een akkoord onder de clubs zijn, alvorens hij zelf aan de onderhandelingstafel plaatsneemt.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's