Dure plaatsjes bij Genk: "Uitlenen is ook een optie"

Dure plaatsjes bij Genk:
17 Juli 2017 07:36
© PhotoNews

KRC Genk sloeg afgelopen week zijn eigen transferrecord aan diggelen om de spits Marcus Ingvartsen binnen te halen. Met ook Nikolaos Karelis die weer fit is, worden de plaatsjes vooraan wel heel erg duur. En mogelijk wordt de jonge Dante Vanzeir daar het kind van de rekening van.

De Belgische held van het WK U17 zag het voorbije seizoen in rook opgaan met een zware blessure, maar is weer helemaal terug. Toch lijkt hij door de zware concurrentie op niet al te veel minuten te hoeven rekenen. "Afwachten. Natuurlijk is het voor mij belangrijk om in de komende maanden minuten te maken. Alleen zo kan ik weer ervaring opdoen. Kan het bij Genk? Des te beter", zegt hij tegenover Het Belang van Limburg.

Voor 19-jarige is het vooral belangrijk dat hij na zijn blessure geen stappen overslaat in zijn ontwikkelingsproces. "Uitlenen is ook een optie. Desnoods op een iets lager niveau. Ik zou dat niet als een stap terug beschouwen. Maar dat wordt misschien eerder iets voor de winterstop. Ik zal in geen geval overhaast tewerkgaan. Ik ben nog jong, mijn tijd komt wel."

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's