Zorgen voor Weiler: 'Aanwinst valt opnieuw door de mand'

Zorgen voor Weiler: 'Aanwinst valt opnieuw door de mand'
17 Juli 2017 07:20
© PhotoNews

RSC Anderlecht kende een goede generale repetitie voor de Supercup van aanstaande zaterdag en klopte Liers met 0-2. Toch kan coach René Weiler niet helemaal tevreden zijn. Zo lieten een aantal spelers een erg matige indruk achter.

Vooral Isaac Thelin lijkt een probleem te gaan worden. De Zweed liet het tijdens de oefenstage al helemaal afwetenen werd daarom zelfs in de tribunes gezet voor de partij tegen Salzburg. Bij afwezigheid van Lukasz Teodorczyk begon hij zaterdag echter in de basis, maar Het Laatste Nieuws zag dat hij opnieuw hard door de mand viel. Tijdens het tussenseizoen werd met Bordeaux nog een nieuwe huurovereenkomst afgesloten over Thelin, maar voorlopig stelt de 'aanwinst' dus vooral teleur.

Teodorczyk geraakt normaal gezien wel fit voor de competitiestart en blijft uiteraard eerste keuze. Maar ook de Pool is momenteel nog maar een schim van de doelpuntenmachine die hij in de eerste helft van vorig seizoen was. Nieuwkomer Ganvoula doet het wel veelbelovend en stak Thelin al voorbij in de hiërarchie, maar ook hij is te vaak onvoldoende efficiënt. Werk aan de winkel dus voor Weiler, bovendien is de mercato ook nog een tijdje open ...

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Meer foto's