'Transfer Anderlecht snel weer van de baan'

'Transfer Anderlecht snel weer van de baan'
17 Juli 2017 06:24
© PhotoNews

Het seizoen van RSC Anderlecht gaat binnen een kleine week van start en de Brusselaars lijken daar klaar voor. Zaterdag werd alvast gewonnen van Lierse na een sterke partij. Maar René Weiler dreigt wel nog één van zijn absolute sterkhouders kwijt te geraken.

Tegen de Pallieters koos de Zwitser onder andere voor Kara Mbodj, die nochtans een groot deel van de voorbereiding miste, in zijn basisploeg. De Senegalees is dan ook een belangrijke pion voor Weiler, maar vertrekt normaal gezien deze zomer nog. Er was al concrete interesse vanuit Engeland, nu krijgt hij er een fraaie optie bij.

Zo meldt HITC, op basis van bronnen dichtbij de club, dat ook Lille OSC een prioriteit heeft gemaakt van de centrale verdediger. De Franse subtopper zou momenteel een bod aan het voorbereiden zijn en meldt zich naar verluidt eerstdaags bij Anderlecht. Ondertussen zouden ook Watford en West Brom de situatie van dichtbij volgen.

UPDATE 17/07
Een transfer van Kara naar Lille lijkt alweer van de ban. Het Laatste Nieuws bevestigt weliswaar de interesse van de Fransen, maar opnieuw ligt de verdediger dwars. Zou hij zijn zinnen hebben gezet op de Premier League en Lille daarom wandelen hebben gestuurd.

Eerder zou Kara ook Huddersfield geweigerd hebben omdat hij mikt op een grotere club. Normaal gezien is hij tijdens de Supercup van zaterdag er dus gewoon nog bij.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's