Transferproblemen bij Club: "Leko doet geen beroep meer op hem"

Transferproblemen bij Club:
17 Juli 2017 06:00
© PhotoNews

Alleen maar lachende gezichten, zondag op de geslaagde fandag van Club Brugge. Maar achter de schermen lijkt lang niet iedereen zo tevreden. Zo beginnen, met nog anderhalve maand mercato te gaan, transferperikelen de kop op te steken bij bepaalde spelers.

Vooral dan bij kersvers vader Bjorn Engels zo blijkt. Zaterdag in de oefenpot tegen AZ liet Ivan Leko hem wederom bewust links liggen. "De verdediger kreeg op oefenstage in Garderen al geen minuten en moest nu opnieuw vanuit de tribune toekijken. Leko blijft bij zijn principes: wie weg wil, wordt niet betrokken in de voorbereiding op komend seizoen. Benieuwd hoe dat afloopt", schreef Het Nieuwsblad al op zondag.

En ook volgens Het Laatste Nieuws ziet de situatie niet snel goed komen. "Net als Izquierdo komt Engels niet in de plannen van Leko voor. Beiden zijn gebrand op een vertrek en dus wil de coach geen beroep om hem doen." Het probleem is echter dat er momenteel weinig sprake is van interesse in Engels, die toch een minder seizoen achter de rug heeft. Het kan dus wel eens een lange zomer gaan worden voor de verdediger ...

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's