UPDATE: 'Kansen op Club-transfer nemen toe, concrete contacten'

UPDATE: 'Kansen op Club-transfer nemen toe, concrete contacten'
16 Juli 2017 18:54
© PhotoNews

Club Brugge kan zich nu ook helemaal focussen op zijn eerste grote doel van het seizoen, met Basaksehir kwam het immers zijn eerste tegenstander in de CL-voorrondes te weten. Ivan Leko kan dus beginnen aan zijn tactisch plan voor deze dubbele confrontatie. Al moet hij daarin mogelijk wel rekening houden met het vertrek van een middenvelder.

Zo blijkt de interesse van Al Ahli in Claudemir wel heel erg concreet. De Roemeense coach Cosmin Olaroiu is er naar verluidt namelijk een grote liefhebber van de Braziliaan. En volgens Eurosport zou de voorzitter van deze Arabische topclub zelfs naar Brugge afreizen om de transfer hoogstpersoonlijk af te ronden.

Claudemir deed het eind vorig seizoen en tijdens de voorbereiding opvallend goed op de vrijgekomen positie van Timmy Simons en leek het ideale alternatief om aanwinst Marvelous Nakamba wat meer inlooptijd te geven. Toch zou ook Club welvaren bij dergelijke overgang. De middenvelder heeft nog een contract van twee seizoenen lopen en volgens het Deense Tipsbladet (Claudemir maakte jarenlang naam bij FC Kopenhagen en daar volgen ze hem nog steeds) mag Blauw-Zwart zich daarom verheugen op de nodige miljoenen van Al Ahli.

UPDATE 16/07
Zondag was hij nog één van de lachende gezichten op de fandag, maar de kansen op een vertrek van Claudemir zijn weer wat toegenomen. Zo meldt Sport 360 Arabya dat Maurico (Zenit Sint-Petersburg), met wie Claudemir in de weegschaal lag, heeft afgezien van een overgang naar Al Ahli.

Ondertussen zou één van de ondervoorzitters van de club in contact staan met zowel Blauw-Zwart als de speler en zijn entourage. Bij Al Ahli zou Claudemir een contract van twee seizoenen kunnen tekenen, al is er op dit moment nog sprake van een definitieve overeenkomst.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's