Dendoncker als doublure Rode Duivel?

Dendoncker als doublure Rode Duivel?
16 Juli 2017 18:23
© PhotoNews

RSC Anderlecht wil er alles aan doen om Leander Dendoncker nog een seizoen te houden en lijkt daar voorlopig ook in te slagen. Nochtans heerst er voldoende interesse in de Rode Duivel na een erg sterk seizoen. Vooral Manchester United en Atletico Madrid werden de voorbije dagen genoemd als mogelijke bestemming.

Het Engelse HITC ziet echter een andere ideale club. Zo raadt het medium Tottenham Hotspur aan om een poging te ondernemen voor paars-witte sterkhouder. Coach Mauricio Pochettino lijkt Engels international Eric Dier immers definitief te gaan gebruiken als derde centrale verdediger, waardoor er een plek op het middenveld vrijkomt. Weliswaar als doublure van het duo Dembélé-Wanyama, maar gezien het hoge aantal wedstrijden zou Dendoncker er toch aan de nodige minuten komen.

HITC wijst er verder op dat de Spurs de voorbije jaren niet echt grote kleppers aantrok, maar vooral spelers met een groot groeipotentieel. En Dendoncker voldoet uiteraard aan dat profiel. Bovendien zou de Rode Duivel met zijn zuivere passing en fysiek vermogen, perfect passen binnen het systeem-Pochettino. Let wel, van concrete interesse van Tottenham is (voorlopig?) geen sprake.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's