'Nainggolan vindt akkoord, nog slechts enkele details op tafel'

'Nainggolan vindt akkoord, nog slechts enkele details op tafel'
16 Juli 2017 18:08
© PhotoNews

Het gonsde de voorbije weken weer van de geruchten rond Radja Nainggolan. De Rode Duivel gaf altijd wel aan gelukkig te zijn in Rome en AS Roma niet te willen verlaten, maar dat weerhield clubs als Chelsea, Manchester United of Inter Milan er niet van om interesse te tonen.

Eén van de redenen daarvoor was het uitblijven van een contractverlenging van de 29-jarige middenvelder. Maar volgens Gianluca Di Marzio kan er daar zaterdag eindelijk witte rook over komen.

Dan staat er immers een ontmoeting gepland tussen de clubleiding van Roma en de zaakwaarnemer van Nainggolan. Bij de Giallorossi zouden ze er vertrouwen in hebben dat ze daarin een akkoord zullen kunnen vinden over een nieuw contract. Mogelijk krijgen we dus snel duidelijkheid.

UPDATE 16/07
Witte rook is er weliswaar nog niet, maar het brandhout mag wel stilaan aangestoken worden. Zaterdag zat Nainggolan aan tafel met sportief directeur Monchi, zondag werd er gesproken met manager en mede-eigenaar James Pallotta. Die bevestigde tegenover Di Marzio dat een akkoord omtrent een contractverlenging is gevonden.

Het Italiaanse medium nuanceert wel en stelt dat er nog enkele details uitgeklaard moeten worden, maar normaal gezien worden eerstdaags de nodige handtekeningen gezet.

  Met €0.10 op je Unibet-account kan je álle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE en LEGAAL kijken!

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
VoetbalNieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's